Uutiskirje, huhtikuu 2017

Net 2017,  27.4.2017

Fujitsu - Fujitsun uutiskirje, huhtikuu 2017
 

Syväsukellus ihmiskeskeiseen innovointiin

Fujitsu World Tourin teemat käsittelivät tänä vuonna ihmiskeskeistä innovointia, keinoälyä, start-up-yrittäjyyttä ja digitaalista yhteistyötä. Keynote-puhujina lavalle nousivat Fujitsun teknologiajohtaja ja "kristallipallo" Joseph Reger sekä tulevaisuudesta kotoisin oleva kyborgi-antropologi Amber Case.
Katso tunnelmapalat Netistä >>

Mobiilitiedot suojaan

"Moni ei ymmärrä suojata mobiililaitteen arkaluontoisia yritystietoja, sähköposteja ja dataa. Itse en ottaisi riskiä”, toteaa tietoturva-asiantuntija Erkki Mustonen  F-Securesta.
Lue lisää Netistä >>

Industry 4.0 palauttaa valmistuksen perinteisiin teollisuusmaihin 

”Muutos alkaa tehtaista, jotka sijoitetaan teollisuusmaihin lähelle markkinoita”, ohjelmajohtaja Bernd Kosch Fujitsusta kertoo.
Lue lisää Netistä >>

Fujitsun vapaaehtoiset Hopen apuna

Fujitsun vapaaehtoisporukka testasi hyllytys- ja lajittelutaitojaan Hopen lajittelukeskuksessa Pitäjänmäen Kutomotiellä. 
Lue lisää Netistä >>
Excellence Finland 2014

Hybrid-IT – lopun alku vai valoa pilven takaa?

"Pilvipalveluiden tietoturva on kohdillaan ja myös tiedon sijainnista voi olla varma. K5-pilvipalvelun data on Suomessa ellei toisin sovita", painottaa Vesa Mäntylä.
Lue blogi >>
Mikko Laaksonen

Luottamus vapauttaa toimimaan tehokkaasti

"Ihan kaikessa suomalaisten ei kannattaisi globalisoitua, vaan pitää huolta, että kallisarvoinen luottamuksen ilmapiiri säilyy", kirjoittaa Pirjo Nissinen-Kiviranta.
Lue  blogi >>
Twitter    Facebook   LinkedIn   YouTube   Blog

Tilaa sähköisiä aineistoja Preference Centeristämme
Copyright © 2017 Fujitsu.

Lisätietoja
info@fi.fujitsu.com

Julkaistu Net-lehden numerossa 2017,  27.4.2017

Facebook  Twitter  Google  LinkedIn

Käytämme Net-sivustolla evästeitä, jotta pystymme parantamaan käyttökokemusta ja analysoimaan liikennettä. Pyydämme sinua perehtymään yksityisyydensuojakäytäntöömme, joka on saatavissa täältä.