Uutiskirje, kesäkuu 2017

Net 2017,  14.6.2017

Fujitsu - Fujitsun uutiskirje, kesäkuu 2017  

Kämmentunnistus kaasutti karting-varikolle

Fujitsun kehittämää PalmSecure-kämmentunnistusta testataan parhaillaan X30-karting-kisoissa. Tavoitteena on nopeuttaa kilpailijoiden ilmoittautumista ja siihen liittyvää tunnistautumista sekä heittää samalla hyvästit pitkille jonotusajoille. Luotettava ja innovatiivinen kämmentunnistus tuo karting-tapahtuman digiaikaan. 
Lue lisää Netistä >>

Painajaiskeittiöön levollista tekniikkaa

Ihmisen ja teknologian vuorovaikutusta tutkivan Amber Casen mukaan tarvitsemme enemmän levollista teknologiaa, joka ei koko ajan vaadi käyttäjänsä huomiota mutta pitää hänet silti ajan tasalla. 
Lue lisää Netistä >>

Activ8 joukkoistaa innovoinnin

Mitä tapahtui, kun 300 Fujitsun Distinguished Engineers -osaajayhteisön jäsentä ympäri maapalloa lähti purkamaan Walkin liiketoimintahaasteita?
Lue lisää Kimmo Materon blogista >>

Maria Ritola haluaa vauhdittaa tiedettä

Maria Ritolan yritys Iris AI ratkaisee löytämisen haastetta tekoälyn avulla. Yhtiön tekoäly Iris opettelee kieltä käymällä läpi tutkimusmateriaaleja 5.000 vapaaehtoisen ihmiskouluttajan avulla. 
Lue lisää Netistä >>
Excellence Finland 2014

Eikö digitalisaatio romutakaan kaikkea vanhaa?

Digitalisaatio luo uusia mahdollisuuksia palveluelementin toteutukseen mutta se ei pysty rakentamaan tyhjästä palvelua, johon asiakas kiintyy.
Lue Tommi Rinnemaan blogi >>
Mikko Laaksonen

APIen hallinta – mitä ja miksi?

Application Programming Interfacen (API) avulla sovellus tarjoaa palvelujaan muiden sovellusten tai sovellusten osien käyttöön yksinkertaisella tavalla.
Lue Timo Pertilän blogi >>
Twitter    Facebook   LinkedIn   YouTube   Blog

Tilaa sähköisiä aineistoja Preference Centeristämme
Copyright © 2017 Fujitsu.

Lisätietoja
info@fi.fujitsu.com

Julkaistu Net-lehden numerossa 2017,  14.6.2017

Facebook  Twitter  Google  LinkedIn

Käytämme Net-sivustolla evästeitä, jotta pystymme parantamaan käyttökokemusta ja analysoimaan liikennettä. Pyydämme sinua perehtymään yksityisyydensuojakäytäntöömme, joka on saatavissa täältä.