Sujuvaa ja turvallista etätyötä

Net 2020,  27.3.2020

Työnteon mallit ovat muuttumassa. Yhä useammin työntekijät tekevät töitä muualta kuin toimistolta käsin.

Fujitsu LIFEBOOKS / Clean Desk

Moderni työympäristö edellyttää, että tiedon pitää olla saatavilla, muokattavissa ja sen pitää löytyä helposti. Kaikkien työvälineiden pitää tukea paikka- ja laiteriippumatonta työskentelyä.

Jotta työtä voi kaikissa tilanteessa tehdä mahdollisimman tehokkaasti ja asiakaspalvelu toimii sujuvasti, tarjoamme avuksi monipuolisen työkaluvalikoiman digitaalisia loppukäyttäjäpalveluja ja tuotteita. Ne sopivat niin etätyön tekijöille, etäkokouksiin kuin tiedonhallintaankin.

Fujitsu Services for Microsoft 365

Fujitsu Services for Microsoft 365 -palvelu tuo etätyön tekijälle monipuolisen työkaluvalikoiman, kuten Outlook, OneDrive, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, SharePoint, Microsoft Teams, Yammer ym. Microsoft 365 -palvelun käyttäjä voi työskennellä tietoturvallisesti miltä laitteelta tahansa. Viestintä, tiimityö ja työtilatyöskentely sujuvat eikä edes hyvinvointia ja jaksamista ole unohdettu, sillä myös niille on omat sovellukset.

Hyvällä kumppanilla on tärkeä rooli Microsoft 365:n käytössä. Kysy lisää omalta myynnin yhteyshenkilöltäsi tai  tämän sähköpostilinkin kautta, niin saat pätevän tuen koulutukseen, käyttöönottoon, tukeen ja hallintaan.

Lue lisää täältä     

Microsoft Teams ilmaiseksi käyttöön puoleksi vuodeksi

Microsoft Teams on integroitu työkalupaketti, joka yhdistää keskustelut, videokokoukset, puhelut ja tiedostot yhteen sovellukseen.

Microsoft TeamsFujitsu on Microsoftin Cloud Solution Provider -kumppani, joten voimme tarjota asiakkaillemme kuuden kuukauden ilmaisen Microsoft Teams Trial -käyttöoikeuden.

Tarjous koskee asiakkaita, joilla ei ole käytössä Microsoft Office 365 -pilvipalveluita tai heillä on käytössä seuraavat tuotteet Microsoft Office 365 -pilvipalvelusta: Exchange Online Plan 1 tai 2, Exchange Online Plan 2, Office 365 ProPlus, Office 365 Business tai Customers with Dynamics 365 and no Office 365

Tilaa Trial-käyttöoikeus sähköpostilla osoitteesta m365@fi.fujitsu.com

Uusi kriisiviestintäsovellus nopeasti käyttöön

KriisiviestintäsovellusFujitsu on toteuttanut Microsoft 365 -alustalle kriisiviestintäsovelluksen (Crisis Communication Power App), joka kokoaa yhteen näkymään kaikki tiedot kriisitilanteesta. Sovellukseen on helppo päivittää tiedotteita ja sinne voi koota vastaukset yleisimpiin kysymyksiin sekä linkit tietopankkeihin ja yhteystietoihin.  Sovelluksen saa nopeasti käyttöön − suunnittelu ja asennus kestävät vain muutaman päivän.

Kriisiviestintäsovelluksen avulla:

  • Henkilöstö voi raportoida työtilanteestaan esimerkiksi silloin, kun he tekevät etätyötä. Tämä auttaa töiden koordinoinnissa ja seurannassa.
  • Sisällöntuottajat voivat jakaa uutisia ja päivittää niitä nopeasti.
  • Hätäyhteystiedot ja toimintaohjeet ovat kaikkien saatavilla.
  • RSS-syötteet tuovat muiden tärkeiden tietolähteiden − esimerkiksi viranomaisten − tiedotteet samaan käyttöliittymään.

Kuvassa oikealla esimerkki sovelluksen mobiilinäkymästä.
Kysy lisää myynnin yhteyshenkilöltäsi tai osoitteesta m365@fi.fujitsu.com

CaseM sähköisiin etäkokouksiin

Fujitsun CaseM-tiedonhallintapalvelu ja erityisesti siihen sisältyvä kokoussovellus tukevat etätyötä ja sähköisten kokousten järjestämistä.

Ratkaisun avulla voi tehdä etä-äänestyksiä ja hallinnoida kokouksia ja tehdä sähköisiä allekirjoituksia. Lisäksi CaseM vähentää manuaalisia työvaiheita ja nopeuttaa päätöksentekoa sekä tarjoaa turvallisen ja helposti käytettävän pääsyn järjestelmien tietovarastoon.

Esimerkiksi kuntien toimielinten kokouksia voidaan pitää sähköisesti, kunnan oman hallintosäännön määräysten mukaisesti. Kuntalaki (410/2015) antaa laajat mahdollisuudet paikasta riippumattomalle päätöksenteolle. Tällöin myös esimerkiksi etätyössä olevat voivat osallistua kuntien päätöksentekoon.

CaseM tarjoaa myös ratkaisun hakemusten tekoon ja niiden käsittelyyn. Tarvittaessa koko asiointiprosessi voidaan hoitaa sähköisesti CaseM:n kautta.

CaseM edistää viranomaisten, yritysten ja kansalaisten välistä yhteistyötä, sillä se tarjoaa mahdollisuuden sähköiseen asiointiin ja viestimiseen niin kuntalaisten kuin organisaation henkilöstönkin kanssa. Lue lisää täältä

Webinaari: CaseM-ratkaisu tekee kuntapäättäjien etätyöstä mahdollista: Fujitsun ja Kuntien Tieran yhteistyössä järjestämässä webinaarissa kuulet CaseM-ratkaisun edut kuntasektorin toiminnalle. Asiantuntijat näyttävät, miten eri ominaisuudet käytännössä toimivat. Katso webinaaritallenne

Mikkeli Mikkelin kaupunginhallituksen ja -valtuuston kokoukset ovat sähköistyneet CaseM-asianhallintaratkaisun avulla. Mikkeli hoitaa CaseM-portaalin kautta laajaa digitaalisten palvelujen kirjoa, jossa käyttäjinä ovat niin kunnan oma henkilöstö kuin kansalaisetkin. Palvelu kattaa koko asiointiprosessin ja se sisältää asiointiportaalin, sähköisen asioinnin, asian- ja asiakirjojen hallinnan, sähköiset kokoukset sekä päätösten julkaisun. Käsitellyt asiat siirtyvät tiedonohjauksen kautta sähköiseen arkistoon. Lue lisää

Työasemat ja näytöt ihan kaikille

Ergonomisen ja tehokkaan työpisteen luominen etätyöpisteeseen voi olla haastavaa ilman asianmukaisia laitteita ja varusteita. Keskiössä ovat muiden muassa laadukkaat ja helposti säädeltävät näytöt sekä suorituskykyiset kannettavat ja työasemat. Fujitsun näytöt ovat vertailujen kärkeä, sillä ne kuluttavat vähän energiaa, niissä on huippuluokan ominaisuudet ja niissä on monipuolinen liitettävyys. Laajaan valikoimaan sisältyvät 22–34-tuumaiset näytöt.

DisplayEtätyössä voi myös joutua jakamaan työskentelytilan useamman henkilön kanssa, johon Fujitsun P-tuotesarjan näytöt tarjoavat helpotusta. Näyttöön integroitu läsnäolosensori aistii käyttäjänsä läsnäolon ja säätää laitteen lepotilaan, kun käyttäjä poistuu työpisteen ääreltä. Tämä parantaa sekä tietoturvaa että virrankulutusta työskentelyssä.

Kotitoimiston eri työskentelytiloihin mukautuu puolestaan uusi kannettavatulokas LIFEBOOK U939X. Sen äärimmäinen keveys ja 360 asteen taittuvuus helpottavat etätyöläisen päivittäistä työskentelyä. Laite mukautuu käden käänteessä kannettavasta tablettimuotoon mahdollistaen parhaimman mahdollisimman mukautuvuuden työskentelytapaan ja -ympäristöön. Kokopäiväinen akunkesto puolestaan takaa keskeytymättömän työskentelymahdollisuuden.

Kysy neuvoa sinulle sopivaan etätyöskentelyratkaisuun

Hyvinvointi Pidä huolta hyvinvoinnistasi

Etätyö sekä liikkumista ja ihmiskontakteja rajoittavat toimenpiteet tuovat meille kaikille uusia haasteita arkeen.Tässä muutamia vinkkejä, joilla omaa hyvinvointia ja jaksamista voi vaalia:

Keeping your people safe and productive in uncertain timesKeeping your people safe and productive in uncertain times

The number one priority is to keep your people safe, and enable them to work effectively. Your second priority is to support your customers in their time of need. Either by making sure you deliver the core services they need,or by adapting to provide new innovative solutions that enable them to better cope with their changed reality. Download our guide

How COVID-19 and global lockdowns impacted the retail sector (1738 Kt)

Lisätietoja
info@fi.fujitsu.com

Julkaistu Net-lehden numerossa 2020,  27.3.2020

Facebook  Twitter  Google  LinkedIn