Skype for Business laajenee puhelinverkon palveluihin

Net 2/2015,  29.1.2016

Uusien toiminnallisuuksien myötä Skype for Business (ennen Lync) voi korvata yrityksen perinteiset puhelinjärjestelmät. Cloud PBX siirtää älyn pilveen ja Fujitsu huolehtii yhteyksistä puhelinverkkoon.

Skype for Business

Fujitsun yhdistetyn viestinnän palvelut kattavat Skype for Business -ratkaisut erilaisille organisaatioille. Ratkaisun etuna on muun muassa jatkuvasti kehittyvä integraatio Microsoft Office 365:n kanssa. Uutta on se, että Cloud PBX -palvelu mahdollistaa nykyisten puhelinjärjestelmien konsolidoinnin ja yhden yhtenäisen viestintäalustan rakentamisen.

Kun nykyiset puhepalvelut ja puhelinverkkoyhteydet liitetään Skypeen, tavoitettavuus on läpinäkyvää viestintämuodosta ja päätelaitteesta riippumatta. Eri päätelaitteita voidaan käyttää joustavasti – esimerkiksi soittaa puhelut tai neuvottelut työasemalta ja tarvittaessa jatkaa puhelua kännykällä. Myös videopuhelut ja neuvotteluhuoneratkaisut integroituvat Skypeen. Lisäksi ratkaisu mahdollistaa yhden numeron politiikan ja yhtenäisen numeroinnin myös kansainvälisesti, mikä säästää puhelu- ja roaming-kustannuksia.

Skype for Business sisältyy Office 365:n uuteen E5-lisenssiin.

Entä jos siirtäisit yrityksesi kommunikaation pilveen?
Tervetuloa it:n aamiaistilaisuuteen Fujitsun pääkonttoriin 12.2. kuulemaan, miten pilviratkaisu toimii ja mitä se edellyttää. lmoittaudu tästä

Lisätietoja
info@fi.fujitsu.com

Julkaistu Net-lehden numerossa 2/2015,  29.1.2016

Facebook  Twitter  Google  LinkedIn