vShape virtualisoinnin tueksi

Net 3/2013,  4.12.2013

Fujitsu vShape helpottaa palvelinten virtualisointia kokoamalla tärkeimmät konesalissa tarvittavat komponentit yhdeksi kokonaisuudeksi. Virtualisointiratkaisu perustuu Fujitsun Primergy-palvelimiin, NetApp FAS -tallennusjärjestelmään, Brocaden IP-kytkimiin ja VMwaren virtualisointiteknologiaan.

Yritysten tietomäärä kasvaa nopeasti ja tallennuksen suorituskyky on kriittinen tekijä, kun virtuaalisia ympäristöjä otetaan käyttöön. Miten Fujitsun vShape-kokonaisratkaisu helpottaa virtualisointia?

”Monin tavoin. Ennalta testatun ratkaisun käyttöönotto on nopeaa ja helppoa. Lisäksi vShape perustuu vakiotekniikoihin, jotka integroituvat helposti nykyisiin ympäristöihin ilman lukkiutumista yhteen valmistajaan. Olemme luoneet joustavan ratkaisun, joka kasvaa tietomäärän mukana ja soveltuu niin palvelin- kuin työpöytävirtualisointiin.”

 vShapen modulaariset arkkitehtuurit muuntuvat monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Millaiset asiakkaat hyötyvät ratkaisusta eniten?

”Fujitsu vShape soveltuu erilaisille pienille ja keskisuurille yrityksille, jopa suuryrityksille. Tyypillinen kohderyhmä ovat 50 – 1 000 hengen yritykset. Pienimmät kokonaisuudet sisältävät 25 virtuaalipalvelinta, mutta vShape skaalautuu aina 200 virtuaalipalvelimeen ja ylikin. Se on oikea valinta vaativille ja bisneskriittisille sovelluksille, kuten toiminnanohjaus- ja asiakkuudenhallintajärjestelmille ja SharePointille sekä pöytäkoneiden virtualisointiympäristöksi.”

Vastaajana Bernhard Brandwitte, Vice President, Fujitsu Technology Solutions

Lisätietoja
info@fi.fujitsu.com

Julkaistu Net-lehden numerossa 3/2013,  4.12.2013

Facebook  Twitter  Google  LinkedIn

Käytämme Net-sivustolla evästeitä, jotta pystymme parantamaan käyttökokemusta ja analysoimaan liikennettä. Pyydämme sinua perehtymään yksityisyydensuojakäytäntöömme, joka on saatavissa täältä.